• โœ“Klantvriendelijk
  • โœ“Flexibel
  • โœ“Werkzaam in heel Nederland

Parket schuren en lakken

Is parket schuren en lakken een taak die bij u gedaan moet worden? JustIN Parketvloeren verzorgt het voor u. Het is vooral interessant voor u om te weten dat dit op professionele wijze wordt verzorgd. Zo wordt de kwaliteit van de vloer in goede conditie gehouden over een langere periode.

Parket laten schuren en lakken op een professionele wijze

Parket laten schuren en afwerken, zoals lakken, wordt gedaan om verdere schade te voorkomen. Dit is een manier om te zorgen dat de vloer er weer beter voor zal staan. Wij, bij JustIN Parketvloeren, voeren dit graag voor u uit. Wilt u onderhoud aan uw vloer laten uitvoeren? Ook dan schakelt u ons in. Wij zorgen ervoor dat dit vakkundig gebeurt en helpen u uw vloeren weer zo mooi als mogelijk te maken.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van parket schuren en lakken? Of wilt u meer weten over onze service? Stel al uw vragen door te bellen naar 06-41331737 of door het contactformulier op de website in te vullen. Wij beantwoorden ze graag! Vertel ons uw wensen en vervolgens bepalen we wat het beste plan van aanpak is. We horen graag wat wij voor u mogen doen.Anderen bekeken ook:

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

JustIN Parketvloeren

Gaffelstraat 42
1445 HS Purmerend
T: 0299-406748
M: 06-41331737
E: info@justinparketvloeren.nl