• Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Werkzaam in heel Nederland

Onderhoud houten vloer

Is de tijd gekomen om onderhoud aan uw houten vloer te laten plegen? Bij JustIN Parketvloeren weten wij precies hoe dit aangepakt moet worden. Wanneer u ons inschakelt, behandelen wij uw vloer op dermate wijze, dat deze weer volledig in topconditie raakt. Dit is interessant omdat u op deze manier duurzaam met uw vloer omgaat. Wij helpen hier om die reden dan ook graag bij. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied.

Volledig onderhoud van uw houten vloer

Het onderhoud aan een houten vloer moet volledig en compleet worden uitgevoerd. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat de vloer in topconditie blijft. Dat betekent dat er bijvoorbeeld veel aandacht voor het schuren moet zijn. Ook het afwerken is van groot belang. Dit mag niet te lichtzinnig worden opgevat. Bij JustIN Parketvloeren wordt dit op professionele wijze aangepakt. Zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit op zijn allerbest is. Op die manier doet u veel langer met uw vloer.

Neem contact met ons op

Wanneer u het onderhoud aan uw houten vloer wilt laten plegen, is het verstandig om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 06-41331737 of door het contactformulier op de website in te vullen. U vertelt ons wat u wenst. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt en wordt tot actie overgegaan. De vloer wordt zo weer in de best mogelijke conditie gebracht, dankzij het onderhoud.Anderen bekeken ook:

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

JustIN Parketvloeren

Gaffelstraat 42
1445 HS Purmerend
T: 0299-406748
M: 06-41331737
E: info@justinparketvloeren.nl