• Klantvriendelijk
  • Flexibel
  • Werkzaam in heel Nederland

Houten vloer schuren en lakken

Wilt u een houten vloer laten schuren en lakken? Laat dit door JustIN Parketvloeren verzorgen. Wij hebben ruime ervaring in werken met vloeren van hout. Zo weten wij precies welke aanpak nodig is om een vloer weer in topconditie te brengen. Op die manier gaat een vloer veel langer mee. Vooral een vloer schuren is werk dat kennis en ervaring vereist. Zo wordt de vloer er uiteindelijk alleen maar beter van. Wij verzorgen dit graag voor u.

Een houten vloer laten schuren en lakken op professionele wijze

In sommige gevallen is het verstandig om niet langer te wachten. Een houten vloer laten schuren en lakken wordt gedaan om verdere schade te voorkomen. Juist door de vloer te bewerken, wordt gezorgd dat deze weer langer meegaat. Wanneer u ervoor kiest om uw houten vloer te laten behandelen door ons, zoals schuren en lakken, weet u zeker dat de vloer weer voldoet aan de eisen die hieraan gesteld worden. Het is vooral belangrijk dat de vloer heel gelijkmatig bewerkt wordt om goede kwaliteit te garanderen. Wij werken vloeren met meerdere producten af.

Contact met ons opnemen

Om tot actie over te gaan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij maken een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Wij nemen dan de gehele vloer voor u onder handen en leveren deze in topconditie weer op. Het nummer waarop u ons bereikt is 06-41331737. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Als u nog vragen heeft, stelt u deze gerust. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen.Anderen bekeken ook:

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

JustIN Parketvloeren

Gaffelstraat 42
1445 HS Purmerend
T: 0299-406748
M: 06-41331737
E: info@justinparketvloeren.nl