Referenties

Laat ik beginnen met mijn ervaring met bamboeparket.  Was net nieuw gelegd in mijn appartement. Door een misverstand met de toenmalige parketlegger uit Amsterdam heb ik de vloer verpest met verkeerde olie. 

Een ramp!

Zo ben ik in contact gekomen met Justin . De vloer is door hem helemaal opnieuw geschuurd, en uiteindelijk weer als nieuw opgeleverd. 

En dat in korte tijd.  Ben zeer tevreden over het werk wat geleverd is.

Hij is goed bereikbaar en nooit te beroerd om adviezen te geven wat betreft het onderhoud.  Kortom een goed bedrijf om mee in zee te gaan.

M.Kos

Den Haag

“Vakkundig advies, werkzaamheden volgens afspraak opgeleverd en een schitterend resultaat: onze vloer ziet er weer als nieuw uit!”

Michiel de Nooy

Leiden

De firma JustIN Parketvloeren heeft in 2011 in ons gebouw diverse specialistische werkzaamheden aan houten vloeren uitgevoerd. Dit waren werkzaamheden waarbij improvisatie en meedenken essentieel waren. Naast het vakmanschap dat getoond werd, was het uitermate plezierig om met een firma te werken die met ideeën kwam, initiatief toonde en vooral oplossingsgericht aan de slag is geweest.

Ook de inzet op lastige tijdstippen (wij zijn een theater) en het goed kunnen samenwerken in een complex bedrijf behoort tot de capaciteiten van de firma. Samenvattend stellen wij dat JustIn Parketvloeren zonder enige terughoudendheid door ons wordt aanbevolen. Persoonlijk zal ik altijd beschikbaar zijn voor vragen van toekomstige opdrachtgevers.

Frank Drost

Facilitair Manager Stichting voor het Beheer van de Accommodatie Muziekgebouw / Bimhuis

Wij wilden een witte vloer en die kregen we op tijd, netjes afgewerkt en met een heel klein beetje stof. Geweldig dus….alleen vonden we de kleur bij nader inzien niet mooi staan in onze woning. Balen dus. In samenspraak is Justin nog dezelfde dag met een prima oplossing gekomen en een paar dagen later hadden wij de vloer die we graag wilden!

Robin Bertus

Amsterdam

Goed tot uitstekend!

M.M. Benjamens

Amsterdam

Goede werker – Mooi gelegd.

Judith Zwaneveld

Haarlem

Uitstekend werk geleverd. Een aanrader! Waardering: 10!!

B. Snelle

Almere

Hele prettige samenwerking en prachtig, secuur werk.

P. van Dok

Heiloo

Fantastisch gelegd en gewerkt. DANK!

Tom Erisman

Amsterdam

Goed vakwerk en prettige communicatie.

Bart Butter

Hoorn

Van een oude geleefde vloer naar een super mooie vloer met plinten. Echt top!

Erwin Rijkers

Purmerend

In verband met waterschade waardoor een deel van onze laminaatvloer werd vernield, zochten wij naar iemand die de laminaatvloer kon herstellen en herleggen.
Via een kennis werden we verwezen naar JustIN Parketvloeren in Purmerend.
 
Na telefonisch contact werd nog dezelfde dag een afspraak gemaakt.
Een vriendelijke en rustige man (Justin) nam de schade op en maakte direct een offerte.
Bij ons kwam JustIN Parketvloeren vertrouwd en vakkundig over en gaven hem de opdracht uit te voeren en ook de slaapkamer van nieuw laminaat te voorzien.
 
Na een paar dagen lag onze laminaatvloer keurig en netjes hersteld weer in de kamer en ook de slaapkamer heel keurig en afgewerkt.
De afspraak en offerte werden keurig en goed nageleefd. Wij kunnen JustIN Parketvloeren met 100% aanbevelen.
 
JUSTIN BEDANKT.

Thies en Janny

Amstelveen

Onlangs kreeg ik de houten klikvloer van mijn schoonzoon die naar Mexico verhuisde. Na lang zoeken kwam ik bij Justin terecht die de vloer prachtig heeft gelegd. Dat was een staaltje van vakmanschap want ik woon in een rond gebouw, dus mijn appartement is een soort taartpunt, zonder ook maar één haakse hoek. Bovendien staat middenin een rond trappenhuis wat de klus nog complexer maakte. Maar niet voor Justin, hij vond het een uitdaging. Werkelijk prachtig gelegd en heel mooi afgewerkt langs alle deuren en ook langs de ronding is het een waar meesterwerk geworden. Ook prima service, houdt rekening met de opdrachtgever ook in dat opzicht dus van harte een aanrader !

M. Tuerlings

Amsterdam

De vloer is prachtig geworden. Geheel naar wens en in de juiste kleur (eikenhout white wash). Na 12 uur kon ik er weer op lopen en na 24 uur kon het meubilair weer terug gezet worden. De service van JustIN Parketvloeren is fantastisch! Te bezichtigen na overleg met JustIN Parketvloeren.

E. van de Pol

Amsterdam

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

JustIN Parketvloeren

Gaffelstraat 42
1445 HS Purmerend
T: 0299-406748
M: 06-41331737
E: info@justinparketvloeren.nl